Peste pane

de elena001 in Crap / Caras, 15 Mai 2013 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti caras(sau alt fel de peste)
  • 4 lg de faina
  • 2 oua
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se curata de solzi si intestine,se spala iar apoi il dezosam(cat mai mult posibil,oricum vor ramane osisoare).

Se pune tigaia pe foc,cand uleiul s-a incins dam fiecare bucata de peste cu putina sare iar apoi il tavalim prin ou batut  si prin faina si il punem la prajit.

Facem la fel cu fiecare bucata.

Se prajesc pe ambele parti.

Se poate servi simplu sau alaturi de mamaliguta si sos de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din salau