Merluciu pane

de violeta30 in Peste, 30 Ian 2020 | 2290 vizualizari

 

Nicio zi fără pește 😊

 

INGREDIENTE

  • Fileuri de merluciu
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • Sare/delikat
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pane:

Fileurile se trec prin șervețele de hârtie (după ce s-au dezghețat). Se sărează și se dau cu piper. Se taie în 3 bucăți mai mici.
Ouăle se bat cu sare și făina. Se pun fileurile în compoziția de ou și apoi prin pesmet.
Se prăjesc în baie de ulei pe ambele părți.
Se scot pe șervețele absorbante.
Se servesc cu orice combinație. Eu am preferat legume la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie