Peste la cuptor cu smantana si cascaval

de Anett in Pangasius, 30 Apr 2014 | 7508 vizualizari

 

Este ideala pentru o cina sanatoasa, mai ales daca servim impreuna cu o salata delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 900 gr file pangasius
  • 2 ou
  • 250 gr smantana
  • pesmet
  • 10 gr cascaval
  • piper
  • sare
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu smantana si cascaval:

Mai intai presaram pestele cu sare si piper, apoi cu pesmet. Punem pestele intr-o tigaie si prajim pentru cateva minute.

Pregatim sosul, mai intai batem ouale intregi, apoi adaugam smantana, razuim cascavalul si adaugam  sare, piper si tarhon dupa gust.

Intr-o tava unsa cu unt asezam jumatate din peste apoi jumatate din sos, peste care urmeaza ce a mai ramas din peste. La sfarsit turnam sosul si presaram cu pesmet. Punem la cuptor bine incins la aprox. 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor