Peste dorada pane

de nadina73 in Peste, 11 Apr 2010 | 9882 vizualizari

 

este o carne alba foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • peste 2 bucati
  • sare,piper
  • 2 oua
  • fain alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste dorada pane:

Se curata pestele , se taie bucatele se sareaza si se pipereaza, apoi se lasa 1 ora la rece

Se da `pestele prin ou,  apoi prin faina si iar prin ou si iar prin faina de doua ori apoi se prajeste in ulei

Se poate da prin pesmet si devine mai crocant,.

Se serveste cu garnitura de cartofi si mujdei sau mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dorada pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mariac 1

13.04.2010, 10:16

ce bun e pestele si probabil cu mujdei si cu nuca,bun bun

nadina73 1

14.04.2010, 22:31

da asa e super bun,multumesc mult buni

dicarmencitta1957 1

18.04.2010, 23:41

Super,arata de nota 10 si 5 furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu lapte de cocos