Pesmet de casa

de Ramonaa in Piine, 18 Oct 2014 | 3610 vizualizari

 

foarte bun pesmetul facut in casa, nu e cum e cel din comert, e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de paine neagra/alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesmet de casa:

Am taiat painea bucati mari si le-am pus la soare 2 zile si pe urma am dat prin masina de tocat carne 

TIPS-URI

1

se poate face din orice fel de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmet de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panko - Pesmet in stil japonez