Penne rigate cu carne tocata si branza albastra

de Panacris in Penne, 15 Mar 2016 | 3686 vizualizari

 

Din nou pasteeee ;) De data asta numai pentru mine :d Savuroase și mai ales sățioaseeee ;) 

 

INGREDIENTE

  • Penne Rigate Băneasa 300 g,
  • Carne tocată amestec (porc+vită) cca. 300 g,
  • Ceapa albă 1 bucată,
  • Zacuscă cu ciuperci a la Panacris 3 linguri,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Roșii cherry 5-6 bucăți,
  • Brânză albastră cca. 100 g,
  • Oregano uscat pentru decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si branza albastra:

Carnea tocată se călește cu ceapa, în puțin ulei de măsline cca. minute la foc iute, neacoperit.

Într-o tigaie mai înaltă se pun pastele, amestecul de carne tocată, roșiile înjumătățite, ceapa verde tocată mărunt, se adaugă apă rece cât să acopere pastele și se dă la fiert, la foc mediu cca. 10 minute după ce începe să clocotească.

După ce s-au fiert pastele se adaugă brânza albastră și se presară oregano.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu carne tocata si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui in sos