Dupa cum stiti, noi suntem mari iubitori de paste. De data aceasta am incercat o combinatie putin mai neobisnuita, dar delicioasa si perfecta pentru o zi aglomerata, in care nu avem prea mult timp pentru stat in bucatarie.
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe amblaj apoi scurgem apa si adaugam smantana, branza de vaci si branza framantata. Amestecam bine pana cand se pastele sunt acoperite uniform de branza.
Separat taiem marunt ceapa si usturoiul si le calim in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri de apa. Dupa ce a devenit sticloasa adaugam carnea tocata si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Adaugam bulionul, frunza de dafin si cimbrul si lasam sa fiarba 5-10 minute. La final adaugam busuiocul tocat si potrivim de
sare si piper.
Intr-o tava termorezistenta, unsa cu unt punem un strat de paste apoi un strat de carne. Continuam pana cand epuizam ingredientele, ultimul strat fiind de carne. Radem parmezan deasupra si dam la cuptor, la foc potrivit pentru ~30 de minute.
Servim calde.