Peanut butter macaroons

de RuxyRux in Prajituri, 24 Noi 2010 | 5117 vizualizari

 

Prajiturele cu gust intens de alune , aromate cu lichior de alune si infasurate din plin in zahar pudra. Excelente!

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 400 gr unt de alune
  • 55 gr zahar pudra si inca ceva pentru decor
  • 1/4 esenta alune( puteti inlocui cu vanilie, migdale)
  • 1 lingura plina de lichior de alune
  • 1 lingurita de coaja de lamaie  
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut butter macaroons:

1. Pregatiti  foaia de pergament pentru copt.

2. Amestecati pasta de alune cu albusul de ou putin batut, adaugati zaharul pudra si esenta si framantati o pasta cremoasa.

3. Adaugati coaja de lamaie, lichiorul, mai amestecati inca 30 de secunde.

4. Umpleti foaia pergament cu o mana generoasa de zahar pudra.

Impartiti aluatul in doua si dati forma unui sul fiecarei bucati cu lungimea de aprox. 20 cm.

5. Taiati fiecare bucata in bucatele micute aproximativ egale.

6. Asigurati-va ca fiecare prajiturica e trecuta bine prin zaharul pudra.

7.Lasati-le la odihnit 30 de minute.

8. Incalziti cuptorul la 180 grade si coaceti maxim 15 minute

9. Lasati prajiturelele la racit pe un gratar si serviti-le cu bucurie!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut butter macaroons" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.11.2010, 10:19

RuxyRux 1

25.11.2010, 10:27

Rocsiiii...te invit cu drag!

corina241 1

25.11.2010, 23:44

de astea nu am auzit,dar trebuie sa fie bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasucite cu lapte si portocale