Pateuri cu urda si marar

de rivka in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 13298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foaie de foietaj
  • 400 grame urda
  • 150 grame smantana
  • patrunjel uscat 2 lingurite
  • marar proaspat tocat 4 lingurite
  • 2 oua
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1 galbenus pentru uns
  • susan
  • hartie copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu urda si marar:

Din urda impreuna cu zaharul cele 2 oua, patrunjel, marar si 150 gr smantana se face un amestec pt umplutura.

Foaia de foietaj se taie patrate se umple fiecare patrat cu cate o lingura mare de umplutura se inchide pe margini , se aseaza in tava pe hartia de copt, se unge cu penseula cu galbenus de ou, se stropeste cu susan si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade cca 20 minute pana se umflsa frumos si prinde crusta aurie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

rivka 1

21.04.2010, 23:26

ce avatar fain ai flying , am pus smantana obisnuita, groasa...

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:49

Saru'mana Rivka, abia astept sa le pregatesc - o sa le sau gata pe cucoanele de la biserica la primul luncheon organizat, hihihi

Ah, si am observat ca iti place tare, ca si mie de atlfel, combinatia de urda cu marar - evident ca am copiat si reteta de tort de clatite

elena1988 1

08.02.2011, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza