Pateuri cu Nutella

de Panacris in Dulciuri, 22 Iul 2012 | 9078 vizualizari

 

Un dulce rapid si nesanatos!:D
Dintr/un pachet de foietaj, am facut o tava de pateuri cu Nutella si una cu dulceata de pere!

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella 500 g.,
  • crema de alune Nutella,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu Nutella:

Foietajul se lasa la dezghetat, se taie patratele, se pune in mijlocul fiecarei patratele cate o lingurita de crema. Se inchide usor, pateul si se pune intr/o tava tapetata cu foaie de pergament, se coace la foc tare cca. 15 minute.

Atentie, cand le inchideti, apasati mai tare pe margini, eu nu am facut si s/au desfacut, de a iesit umplutura din ele=)) si seamna cu niste buze siliconate, dulci.:D

Se servesc presarate cu zahar pudra dupa ce s/au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Toamna07 1

23.07.2012, 19:28

Si mie,si mie 5 bucati !

Panacris 1

23.07.2012, 19:41

Toamna draga, mai am doar 3 bucati!Te sacrifici????

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:43

foarte buuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie