Pateu de ficat cu busuioc si nucsoara

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2011 | 4833 vizualizari

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

19.07.2011, 00:06

Arata splendid....tartinabil...aromat...perfect

alinutzika 1

19.07.2011, 00:26

arata super...ce pofta mi-ai facut la ora asta...

deyutzky 1

19.07.2011, 00:47

gaby...o felie indraznesc sa cer si eu arata tare bine

MotanLaOale 1

19.07.2011, 08:05

bun bun

ionela2682 1

19.07.2011, 08:58

Arata teribil de bine ..o feliuta te rog!!!!

La Ancuta 1

19.07.2011, 09:14

am venit la masa

DIANA B 1

19.07.2011, 10:04

Ce-a facut fata azi aici ? mmmmmmmmm ... bun , bunut
Zi si mie , ,,scula" aceea ce-i ?

Mihaela11_jo 1

19.07.2011, 10:54

Mmmmmmmmm ce delicatesa

Rocsi 1

19.07.2011, 10:59

minunat tu mereu ai tot ce iti trebuie si sa le prezinti frumos

madi_marin 1

19.07.2011, 11:02

bun trebuie sa fie..... n-am facut niciodata pate de ficat acasa..... daca nu il intind tacticos....pot sa-l pap? interesant ....shpaclul acela.....

Dana_Retetegg 1

19.07.2011, 11:12

yummmi...bun bun bun

mimmi 1

19.07.2011, 11:37

Ce bunatate

divainbucatarie 1

19.07.2011, 13:09

bun!!!

divainbucatarie 1

19.07.2011, 13:12

Cris2711 1

19.07.2011, 15:37

Dau si eu lui Rocsi mareeeeeee dreptate

Bucataras Medi 1

19.07.2011, 18:55

Zi si mie , ,,scula" aceea ce-i ?@astept raspuns

mirela0911 1

19.07.2011, 19:01

Ce culoare frumoasa are tare bun

gaby_duceag 1

19.07.2011, 20:57

buna seara.

multumesc frumos fetelor.
rocs, m-a magulit remarca ta

iar Onesta, sustinuta de..cine alta? ..Medi )) m-a facut sa rad)
Scula aia e ..o scula ))

Am luat din camara bucataras..parca-i zicea platou pentru branzeturi..da' nu cred ca asa. nu am retinut exact.
E un fund de lemn cu suport pentru ustensile, 3 la numar, ce se prind cu magnet.
Una e pentru taiat, una pentru luat cu usurinta (de ex pt telemea sau feta care se farma) si una pt intins.
Cel putin asa le utilizez eu si-mi sunt foarte dragi.

RuxyRux 1

19.07.2011, 21:01

O intrebare By Medi si te-ai inveselit pe toata seara asa te stiu eu Gabyta draga...debordand de energie si veselie

Rocsi 1

19.07.2011, 21:06

pai asta e adevarul..mereu ne prezinti totul ,mai ceva ca la cel mai luxos restaurant...dar de aia esti si senzationala,pentru ca meriti

Bucataras Medi 1

19.07.2011, 21:14

iar Onesta, sustinuta de..cine alta? ..Medi )) m-a facut sa rad@tot e bine ca nu te-am facut de ras

gaby_duceag 1

19.07.2011, 21:30

Ruxy..ma mai ajung si pe mine toate...zilele astea am fost cam..varza..dar nah..nu-i numa' roz tot,

RuxyRux 1

19.07.2011, 22:03

Asa-i Gabytza mea draga....asta ii spuneam si eu fetei mele cand a picat Bac-ul...insa viata e frumoasa si aceste momente e bine sa fie depasite cu fruntea sus...pupicei si sa fie bine

gaby_duceag 1

19.07.2011, 23:24

Corect, Medi) ca foarte usor puteai face asta)
Iti raman datoare ca m-ai crutat de data asta ))

aziz 1

24.07.2011, 15:54

Stii cumva pe unde umblam eu cad ai postat asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv