Pate de ficat de pui

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2013 | 8691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 2-3 catai usturoi
  • 100 ml vin
  • busuioc
  • 2 linguri smanatana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui:

Ficatul se spala si se pune sa fiarba in clocot. Calim ceapa si usturoiul in untul topit. Adaugam ficatul si lasam sa se caleasca impreuna. Adaugam vinul, condimentele si 100 ml apa. Lasam sa fiarba pana scade lichidul. Lasam sa se raceasca dupa care il pisam cu blenderul iar la final adaugam smantana si omogenizam

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]