Patate duchesse

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 6955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 50 g telemea
  • 1 ou
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patate duchesse:

Cartofii ii fierbem in apa cu sare, cu coaja sau curatati, dupa preferinta.

Scurgem apa si sfaramam cartofii. Adaugam untul, telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri mici, sare, piper si boia de ardei, dupa gust. Adaugam oul si amestecam bine, pana la omogenizare.

Spritam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin.

Se servesc calde.

Idee preluata de la Daniela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patate duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu marar