Pastrav picant cu portocala si verdeturi

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc pastrav
  • 2 buc portocala
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri ulei picant
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav picant cu portocala si verdeturi:

Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam ceapa verde si se taie rondele mici. Patrunjelul si mararul se spala si se toaca marunt.
Amestecam verdeata cu zeama de la portocala, pesmetul, uleiul, sosul de soia si condimentam cu sare si piper. Ungem o forma termorezistenta cu ulei. Ungem si pastravii cu putin ulei (eu am folosit un ulei de masline aromatizat cu ardei mici foarte iuti). Se umplu pastravii cu trei sferturi din amestecul de verdeata si se aranjeaza in tava unsa cu ulei. Verdeata ramasa se presara peste pastravi. Se dau la cuptor pentru 30 minute.

Servim cu garnitura de cartofi natur.

  Se poate inlocui uleiul picant cu o lingurita praf de chilli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav picant cu portocala si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume in stil chinezesc