Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 1 Iul 2012 | 9252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerat
  • 3 lamai
  • condimente pentru peste
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar:

Se spala bine pestele, se sterge cu un servet de hartie, se condimenteaza pe fiecare parte cu condimente pentru peste, cu salvie si putin busuioc. Inauntru se umple cu felii de usturoi si jumatati de felii de lamaie. Se stropesc cu ulei de masline pe fiecare parte si cu zeama de lamaie. Se lasa la marinat timp de 2 ore la rece. Gratarul se unge foarte bine cu ulei, se pun bucatile de peste, se lasa pe fiecare parte 12-15 minute. Nu se umbla foarte des la peste pentru a nu se rupe. Se serveste cu mujdei de usturoi si cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav si ciupercute la gratar