Paste tricolore cu muschi de porc

de Rahela Velicu in Fusilli, 27 Mai 2016 | 3703 vizualizari

 

Pastele castigate pe Bucataras, mi-au adus o masa gustoasa! De data asta am ales sa le fac cu muschiulet de porc. Reteta am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-tricolore-cu-muschi-de-porc/

 

INGREDIENTE


    • 250 g paste (1/2 de pachet)
    • 1 ceapa verde mare
    • 300 g muschi de porc
    • 3 linguri de bulion
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolore cu muschi de porc:

Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare.

Carnea o taiem cubulete si o punem in uleiul incins sa se caleasca. O lasam 10 minute ( sa nu se rumeneasca rau ca se va mai cali si cu ceapa), dupa care adaugam ceapa taiata marunt si mai lasam la calit inca 7-8 minute. Adaugam apoi  o ceasca de apa, bulionul si sare si piper dupa gust.

Mai lasam inca 10 minute pe foc. Daca mai este nevoie, mai putem adauga putina apa.

Punem pastele pe farfurie, iar deasupra adaugam sos.

TIPS-URI

1

Merge adaugat si patrunjel verde in sos.

2

Puteti adauga si 1 lingura de ketchup in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

29.05.2016, 20:42

Bune, bune!

Rahela Velicu 1

29.05.2016, 21:35

Multumesc!

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 08:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu fusilli si sos tzatziki