Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci

de Catalina L in Paste, 21 Oct 2017 | 4019 vizualizari

 



O reteta savuroasa cu gust si culori italiene. Am testat cu aceasta ocazie pastele proaspete Fettucini de Panzani.
 https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/paste-fettuccini-cu-curcan-smantana-si.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de paste Fettuccini
  • 2 piepturi de curcan
  • 10-12 ciuperci albe de Paris
  • 1 ceapa esalota
  • 1 lingura de curcuma
  • 25 cl de smantana
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • paprika afumata
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci:

Rumeniti un pic piepturile de curcan pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei de masline.

Scoateti-le si taiati-le cubulete.

Puneti ceapa curatata si tocata marunt la rumenit impreuna cu curcuma.

Adaugati apoi ardeiul rosu taiat bucatele, cubuletele de pui si rumeniti. 

Intr-o alta tigaie rumeniti bine ciupercile spalate si taiate in 6, intr-o lingura de ulei de masline.

Amestecati cele 2 compozitii, adaugati smantana si amestecati.

Puneti sare, piper.
Lasati sa dea un clocot si luati de pe foc.

Presarati verdeata tocata.

Preparati pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Puneti pastele in fiecare farfurie.

Turnati deasupra sosul de smantana cu carne de curcan si ciuperci.

Presarati un pic de paprika afumata si serviti imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fettuccini cu curcan, smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii