Paste cu sos de rosii si dovlecel

de deea2686 in Farfalle, 27 Apr 2015 | 6345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 400 gr suc de rosii
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • putin unt
  • 2 linguri parmezzan
  • vin alb
  • putina pancetta de gust
  • 400 g paste fundita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si dovlecel:

Intr-o tigaie pui la calit ceapa taiata mic, cu pancetta si putin unt.

Cind sunt moi adaugi dovleceii taiati rondele si putina apa si vin si lasi la facut pina scade putin  zeama din tigaie.

Adaugi apoi sucul de rosii, putina sare, piper, busuioc verde sau uscat si lasi sosul sa fiarba sa se ingroase.

Cind e aproape gata sosul pui la fiert in apa clocotita cu sare pastele si apoi le adaugi peste sos(scurse) amestecind bine.

Se servesc cu parmezzan ras pe deasupra.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]