Paste cu smantana si dovlecei

de luminita20_2006 in Paste, 27 Sep 2010 | 8192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fundite
  • - 200 gr smantana
  • - 1 dovlecel
  • - 100gr carne de porc (optional)
  • - ulei de masline
  • - busuioc proaspat 2-3 frunze
  • - sare, piper
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si dovlecei:

Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie dovlecelul felii rutunde de 2 mm grosime. Se incinge ulei in tigaie se pun dovleceii si se prajesc usor(nu trebuie sa fie rumeni, vezi poza)

Cand a fiert apa se pun pastele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se pun peste dovlecei, se condimenteaza si se adauga smantana, se lasa sa fiarba f putin, amestecand incontinuu, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu parmezan ras si busuioc tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Corinuta 1

28.09.2010, 19:01

Teo 1

29.09.2010, 00:06

fundulitele arata bine si sunt sigura de gustul aromat al dovlecelului !

nadina73 1

29.09.2010, 01:30

trebuie incercate 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]