Tagliatelle carbonara

de Oana in Paste, 25 Feb 2012 | 9542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle
  • 100 g bacon feliat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu varf de parmesan ras
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle carbonara:

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Cel mai bine ar fi sa fie si clatite sub jet de apa rece, altfel se vor lipi...asa cum am patit eu :(

Baconul se taie fasii subtiri si se trage intr-o tigaie teflonata, fara ulei, impreuna cu usturoiul maruntit. Galbenusurile se freaca bine cu parmesanul si se subtiaza apoi cu vinul alb. Se adauga pastele in tigaia cu bacon si apoi se toarna deasupra amestecul de galbenusuri.

Se amesteca usor si se servesc fierbinti, cu parmesan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

diaconta 1

26.02.2012, 14:16

buneeeeeeeee

jolygina 1

27.02.2012, 00:01

imi plac foarte mult nu am mai mancat demult

MotanLaOale 1

28.02.2012, 08:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev