Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Paste, 18 Aug 2019 | 3040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste scurte
  • 400 grame porumb (din conserva)
  • 1 dovlecel
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 lime
  • 100 grame branza Feta
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta:

Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Dovlecelul se taie in cuburi mici, patrunjelul si busuiocul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se soteaza dovlecelul 6-8 minute, la foc mediu, apoi se adauga porumbul (scurs de apa), in ultimele 2 minute si se adauga sare si piper. 

Intr-un bol mic, se amesteca mustarul cu 1 lingura ulei de masline extra virgin, ierburile proaspete, sucul de lime, sare si piper. Se adauga impreuna cu pastele in tigaia cu dovlecel si se amesteca pentru omogenizare. 

Se serveste cu branza Feta presarata deasupra, ulei de masline extra virgin si suc de lime dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu sos, legume si carne