Paste cu pesto, ciuperci si telemea

de laylalala in Paste, 15 Dec 2010 | 4598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 50 gr pesto verde
  • 1 lingura ulei de masline cu busuioc
  • 450 gr ciuperci
  • 1 catel de usturoi, curatat si tocat
  • 50 ml vin
  • 100 gr telemea, tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesto, ciuperci si telemea:

  1. Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scrug si se amesteca cu pesto – se pastreaza la cald.
  2. Intr-o tigaie incinge uleiul de masline apoi adauga ciupercile si caleste-le pana cand se evapora apa de la ciuperci. Adauga catelul de usturoi si vinul si mai lasa sa fiarba pana cand se evapora o mare parte din lichid.
  3. Adauga ciupercile peste paste si amesteca. Serveste pastele presarate cu telema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto, ciuperci si telemea" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecel şi sos de roşii