Paste cu pancetta si smantana

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2014 | 8299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste
  • 1 cutie de pancetta
  • 1 ceapa mica alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si un strop de ulei.

Ceapa o taiem marunt o punem in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute adaugam si pancetta si stingem cu vinul rosu.

Usturoiul il taiem feliute subtiri,il punem in tigaie impreuna cu condimentele lasam cateva minute si adaugam smantana.

Pastele se scurg de zeama in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.

Se serveste cu parmezan ras

TIPS-URI

1

Si un pahar de vin rosu demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc