Paste cu kaizer si parmezan

de mihaelaM in Paste, 12 Iun 2011 | 6692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 gr kaizer
  • parmezan ras
  • 30g ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu kaizer si parmezan:

Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor.

Intre timp taiem kaizerul cubulete mici si-l prajim in ulei.

Cand pastele sunt gata le punem sub un jet de apa,le lasam sa se scurga bine ,dupa care le punem peste kaizer in tigaie,le mai lasam cam 5minute,apoi presaram putin parmezan(cam 2linguri),mestecam usor pt a se amesteca parmezanul cu pastele si kaizerul,apoi stingem focul.

Punem in farfurie si servim calde,pt cine mai doreste mai poate adauga parmezan...pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu kaizer si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si mult sos