Cea mai rapidă și sățioasă rețetă .
Pune pastele la fiert în apă cu sare.
Când pastele sunt fierte scurge apa .
Ceapa curățată,spălată și tocată mărunt o pui la călit în uleiul încis.
Lași ceapa să se călească până devine translucidă.
Spală pulpa de pui dezosată si o usuci cu ajutorul unui sevețel absorbant.
O tai în bucăți mici.
Adaugă carnea peste ceapă
O călești pe toate părțile.
Mesteci în tigaie să nu se prindă.
Spală și curăță ciupercile.
Toaca-le grosier și adaugă-le peste carne.
Când a scăzut apa lăsată de ciuperci adaugă sucul de roșii și 200 ml. apă.
Lasă la fiert 5-7 minute,sărează,piperează și condimentează după gust.
Pune pastele peste ciuperci și servește .
1
Condimentele se folosesc după bunul plac
2
eu am folosit un vf, de cuțit de busuioc uscat