Sacchettini al radicchio

de ianculubita in Paste, 17 Ian 2014 | 5319 vizualizari

 

Aceste paste sunt sub forma de boccelute umplute cu branza si cicoare rosie; pe cat de frumoase sunt,pe atat de gustoase,bineinteles cu sosul gorgonzola pe care abia l-am descoperit,asa cum v-am spus cu ceva timp in urma.

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste sacchettini
  • 100ml smantana lichida
  • 100g branza gorgonzola
  • piper
  • nucsoara
  • 2linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sacchettini al radicchio:

Intr-un vas cu apa si putina sare,punem pastele la fiert 3min;

Pentru sos,punem pe foc smantana si branza,amestecam pana se topeste,condimentam cu piper si nucsoara apoi amestecam cu pastele scurse si servim cu parmezan deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Sacchettini al radicchio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa