Paste cu carnati de plescoi si branza topita

de -Licurici- in Paste, 22 Oct 2015 | 3671 vizualizari

 

Delicioase si foarte picante....

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste ondulate
  • 350 g carnati de plescoi
  • 300 g branza topita cu smantana la tub
  • o lingurita cimbru
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati de plescoi si branza topita:

Am pus apa la fiert, iar cand a dat in fiert am adaugat pastele, putina sare si le-am fiert 7 minute, ammestecand din cand in cand.

Am pus putin ulei intr-o tigaie, am adaugat carnatii de plescoi taiati in bucati mai mici, i-am calit 2-3 minute, apoi am scurs uleiul si am adaugat branza topita, cimbrul si cateva linguri de apa din paste.

Am lasat sosul sa fiarba 7-8 minute, apoi am adaugat pastele si am mai lasat cateva minute pe foc. la final, am adaugat patrunjel tocat mai mare.

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de alte condimente, deoarece carnatii sunt forte condimentati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati de plescoi si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa, cu hribi si bacon