Paste cu branza la cuptor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 4806 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 punga de fusili
  • 3 linguri cu unt
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • miez de lapte
  • 400 g telemea de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Pastele le fierbem dupa timpul indicat pe pachet dupa care le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Ceapa o tocam marunt si o calim in untul topit,adaugam usturoiul taiat marunt.

Adaugam pasta de tomate si putina apa,lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam lingura de faina amestecata cu putina apa.

Amestecam si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust.

Intr-o oala mai mare amestecam pastele cu sosul si branza data prin razatoare.

Turnam compozitia in tava si deasupra asezam felii de miez de lapte.

Am dat la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]