Paste Carbonara

de cristeena20 in Paste, 1 Mar 2014 | 90289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste fettucini
  • 200 gr bacon
  • sare
  • ulei de masline
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 cutie smantana dulce
  • busuioc verde
  • parmigiano ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (5-7 minute in apa cu sare si cateva picaturi de ulei de masline). Cand sunt pe jumate fierte, ne apucam de sos.

Baconul se taie cubulete (eu l-am cumparat asa) si se pune in tigaie sa se prajeasca. Cand e prajit adaugam in tigaie pastele fierte gata scoase din apa si saltam de cateva ori tigaia la foc mare.

Dam focul la minim si intr-un bol amestecam galbenusurile cu putina apa fierbinte in care au fiert pastele si apoi adaugam smantana dulce. Aduagam sare, piper si turnam peste pastele cu bacon. La foc mic amestecam bine pana devine putin cremos. Nu lasam mult sa nu se branzeasca oul. Stingem focul si adaugam parmigiano ras si busuioc verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simona72 1

01.03.2014, 12:15

Preferatele mele!!

cristeena20 1

01.03.2014, 16:50

Va multumesc

Panacris 1

17.03.2015, 07:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes