Pastai cu piept de pui si sos de rosii

de adriana_bobu in Pui, 14 Dec 2010 | 10259 vizualizari

 

O varianta simpla si buna pentru masa de pranz

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un kg de pastai (congelate)
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • un morcov
  • 3 linguri pasta tomate
  • doi catei de usturoi
  • cateva fire de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu piept de pui si sos de rosii:

Se pune la prajit in ulei pieptul de pui taiat bucatele alaturi de ceapa tocata , usturoiul si morcovul taiat marunt.Dupa cateva minute se adauga putina apa si se lasa sa se patrunda bine carnea. Intre timp se pune in alta tigaie fasolea congelata in apa cu putina sare si se lasa pe foc pana se inmoaie. Apoi se amesteca intr-o oala carnea  cu fasolea si se mai lasa pe foc cca 10 min. Se adauga pasta de tomate, mararul si dupa inca 10 min mancarica e gata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu piept de pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci