Pasta de fasole rosie azuki

de Mitinita in Dulciuri, 11 Ian 2012 | 8890 vizualizari

 

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de fasole rosie azuki
  • 150 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole rosie azuki:

Peste noapte se pune fasolea la inmuiat. A doua zi,am fiert-o in kukta,oala cu presiune.

Am scurs fasolea fiarta si am pus-o intr-o craticioara cu zaharul. Se zdrobeste cu blenderul vertical sau chiar cu o furculita.

Se poate trece amestecul si printr-o sita ca sa scapati de coaja, mie imi place aceasta textura,dar incerc data viitoare si varianta mai fina.

Se amesteca bine pana se topeste zaharul,eventual puteti pastra din apa in care s-a fiert ca sa mai adaugati daca vreti o consistenta mai subtire.

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole rosie azuki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Rocsi 1

12.01.2012, 11:08

Mitinita 1

13.01.2012, 20:38

Bya Ralu 1

03.01.2013, 22:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]