Pasta de fasole rosie azuki

de Mitinita in Dulciuri, 11 Ian 2012 | 8227 vizualizari

 

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de fasole rosie azuki
  • 150 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole rosie azuki:

Peste noapte se pune fasolea la inmuiat. A doua zi,am fiert-o in kukta,oala cu presiune.

Am scurs fasolea fiarta si am pus-o intr-o craticioara cu zaharul. Se zdrobeste cu blenderul vertical sau chiar cu o furculita.

Se poate trece amestecul si printr-o sita ca sa scapati de coaja, mie imi place aceasta textura,dar incerc data viitoare si varianta mai fina.

Se amesteca bine pana se topeste zaharul,eventual puteti pastra din apa in care s-a fiert ca sa mai adaugati daca vreti o consistenta mai subtire.

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole rosie azuki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Amandina"