Pasta de fasole pastai

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2011 | 10553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole pastai
  • 2 linguri maioneza
  • marar
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai:

Rupem capetele pastailor,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la racit. Se dau prin masina de tocat,se amesteca cu maioneza,marar tocat si sare daca mai trebuie ! Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

22.07.2013, 16:58

Ce bine merge cu un picut de pine prajita si rosii din gradina si daca se poate si-u ardeias iute ..

sebirizescu 1

22.07.2013, 21:47

nilgun 1

22.07.2013, 22:49

nu am mai mancat asa ceva...cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu maioneza