Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

de _Alina_ in Dulciuri, 12 Iun 2013 | 5635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1000 g branza proaspata
  • 600 g ricotta
  • 150 g fulgi de cocos
  • 50 g lapte praf
  • 4 oua
  • 230 g iaurt gras/smantana
  • 275 g zahar
  • 165 g faina
  • 65 g gris
  • 1 lg esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat, cu nuca de cocos:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a obtine o consitenta fina folosim mixerul vertical.

3. Inglobam faina, grisul si esenta de rom cu un mixer. La final incorporam fulgii de cocos cu ajutorul unei spatule.

4. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm) nivelam si introducem in cuptor 60 - 80 min, ultimele 5 minute crestem temperatura la 210°C.

5. Scoatem din cuptor si lasam la racit in tava sau pe un gratar. Dupa ce s-a racit complet o taiem.
  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat, cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

Sim0na 1

12.06.2013, 15:09

Buna pasca!

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:04

Super cu cocos

Emymyly 1

24.07.2013, 16:29

ador nuca de cocos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]