Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 11645 vizualizari

 

adaptare dupa reteta brandusei, foarteee buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Kwark
  • 250 grame branza dulce de intins pe paine(gen philadelphia)
  • 200 grame zahar brun
  • 5 linguri gris
  • 1 pliculetz zahar vanilat
  • 8 oua
  • hartie de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron.

Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.

Compozitia se toarna in tava pe hartia de copt si se da la cuptorul incalzit la cca 200 grade cca 1 ora pana prinde crusta.

Se scoate se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Este extraordinar de bun eu l-am taiat inca cald nu am mai avut rabdare, nu te mai poti opri  din mancat asta e chiar periculoasa reteta asta, merci brandusa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]