Pasca fara aluat

de JulyCris in Prajituri, 26 Apr 2014 | 5342 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Pastele,m-am gandit sa fac o pascuta,pt ca tot mi-au mai ramas destule prin frigider. Am adaugat,am scos ingrediente ca n-am avut fix pe fix,dar oricum a iesit ceva foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • 1 iaurt gras(125 gr)
  • 150 gr zahar
  • 50 gr ciocolata alba rasa
  • 100 gr unt topit
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Mixam branza dulce cu zaharul, adaugam smantana cu iaurtul si mixam in continuare. Punem si ciocolata rasa, untul topit, amestecam. Adaugam vanilia, grisul si faina si amestecam usor. La final adaugam stafidele pe care le-am tinut aproximativ 10 minute in esenta de rom. Punem totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pt aproximativ 45-50 de minute, pana cand pasca este rumenita. Decoram cu ciocolata alba rasa. Lasam la racit si portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Doi cozonaci si-o pasca