Pasca cu branza proaspata de vaci

de Valyvalentyna in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 3698 vizualizari

 

Fac aceasta reteta de pasca pe care o stiu de la mama mea pe care o ador. este ffff buna.!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci,
  • 6 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • jumatate esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la 1 lamaie si de la 1 portocala,
  • 250-300 gr zahar,
  • 4 linguri de gris,
  • 3 linguri smantina,
  • 100 gr stafide,
  • 2 linguri unt{ margarina,} la temperatura camerei
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 1 pliculet praf de copt{15 g}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza proaspata de vaci:

Se separa albusul de galbenus se freaca galbenusurile bine cu zaharul adaugam margarina se amesteca cu branza pina se omogenizeaza Apoi punem praful de copt stins in zeama de lamaie, punem smantina le amestecam bine, batem albusurile separat punem lamaia rasa si portocala, esentele, zaharul vanilat si stafidele si omogenizam bine pina optinem o compozitie consistenta.

Ungem tava cu ulei tapetam cu faina si gris apoi turnam compozitia o ornam cu ce doriti si bagam la cuptor 175 de grade pt 35 min.

TIPS-URI

1

O puteti orna dupa ce o lasati la cuptor 10 min sa prinda o crusta{coaja} sa nu se lase in compozitie rahatul,stafidele etc [ornatul}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza proaspata de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]