Parjoale de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 7765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc(sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putin cimbru
  • sare
  • piper
  • putina boia iute
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de primavara:

Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:44

1 si la mine

Bunica 1

29.05.2010, 21:53

Le mananci din ochi, nu alta. , dar ma abtin de la cerut

nadina73 1

29.05.2010, 23:40

ce bine arata 5 furcu si arunca un si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale de criza