Parjoale de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 8525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc(sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putin cimbru
  • sare
  • piper
  • putina boia iute
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de primavara:

Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:44

1 si la mine

Bunica 1

29.05.2010, 21:53

Le mananci din ochi, nu alta. , dar ma abtin de la cerut

nadina73 1

29.05.2010, 23:40

ce bine arata 5 furcu si arunca un si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]