Aperitive

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 22274 vizualizari

 

Am facut aceste platouri pentru aniversarea fetitei mele.

 

INGREDIENTE

Primul platou

  • sunca
  • cascaval
  • salam
  • chec aperitiv
  • castraveti

Al doilea platou

  • mini piza
  • portofele cu branza

Al treilea platou

  • rosii umplute cu crema de branza si marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

Primul platou: pe un patou decorat cu salata verde am asezat: salam, sunca, chec aperitiv, cascaval, castraveti. Am feliat subtire sunca si salamul, checul l-am taiat feliute, castravetii i-am curatat si i-am taiat bastonase, cascavalul bastonase.

Al doilea platou: Pentru mini pizza m-am inspirat din reteta Sylviei http://www.bucataras.ro/retete/3879/minipizza-cu-sunca-si-ciuperci.html    doar ca eu am folosit: sunca, cascaval, salam, masline, sos, condimente pentru pizza. Pentru portofele cu branza am avut sursa de inspiratie retetata postata de PARADIS dar eu am folosit doar un cubulet de branza in interiorul portofelului.  

Al treilea platou: Am taiat rosiile pe jumatate, si le-am umplut cu pasta de branza facuta din: branza, smantana, marar. Si am decorat cu feliute de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu cascaval la cuptor