Paprikas

de irena in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2012 | 9171 vizualizari

 

Un fel de mancare foarte indragit .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cane vita (pui sau porc),
  • 4 cepe,
  • 4 catei usturoi,
  • 3 ardei grasi rosii,
  • 100 gr rosii ,
  • 100ml suc rosii,
  • 2 lingurite zahar,
  • sare,
  • 1/2 lingurita paprika,
  • 1/2 ardei iute,
  • patrunjel verde.
  • Ptr galuste :
  • 2 oua,
  • sare
  • faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas:

Carnea se taie cubulete,se caleste,apoi se aduga ceapa,usturoiul,ardeiul,toate taiate cubulete si se calesc inca 5 - 6 min.Se adauga sare,paprika,apa sau zeama de supa cam 600 ml si se lasa la fiert pana carnea devine frageda.Se adauga rosiile taiate cubulete,sucul de rosii,zaharul si ardeiul iute taiat rondele,se lasa la fiert 5 min.Se adauga galustele si se lasa pe foc cca 10 min.Se orneaza cu patrunjel verde.

Se prepara galustele din 2 oua sare si faina, amestecate, pana cand consistenta e asemanatoare cu cea de galuste din gris.

TIPS-URI

1

Paprikasul se poate servi cu smantana ,sau cu ardei copti ,sau cu gogosari si castraveti murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

08.02.2012, 18:52

eu l-as manca si simplu daca l-as avea in fata

RuxyRux 1

08.02.2012, 21:15

Da...cu adevarat!

babi5 1

19.06.2013, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui