Papricas de iepure

de muffin_lover in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 7037 vizualizari

 

Reteta asta, in forma sa originala se prepara cu carne de iepure, dar puteti folosi cu succes si carne de pasare, doar sa nu fie piept fiindca e prea fibros.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe potrivite
  • 1,5 kg carne de iepure cu tot cu os, transata
  • 4-5 linguri de ulei
  • 800 ml smantana grasa (20-24% grasime)
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de iepure:

Curatati si tocati ceapa iar apoi puneti-o la calit in ulei cu un praf de sare, la foc mic, pana devine sticloasa. Adaugati carnea de iepure si rumeniti-o pe toate partile. Cand carnea este rumenita adaugati boiaua si piperul si prajiti cateva secunde.

Stingeti apoi cu apa fierbinte cat sa acopere carnea si lasati la fiert pana ce carnea va fi patrunsa si frageda. Pentru a adauga smantana trebuie intai sa uniformizati temperaturile. Astfel, adaugati cate putina apa de la carne peste smantana si omogenizati pana smantana e destul de calda. Acum puteti sa o adaugati peste carne.

Lasati smantana sa dea un clocot si potriviti de sare si de piper. Serviti papricasul cald cu multa paine proaspata pentru sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (5)

muffin_lover 1

08.08.2013, 22:41

Anett 1

09.08.2013, 12:09

Rocsi 1

09.08.2013, 21:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]