Pappardelle cu sos de spanac

de silvi0ara in Spaghete, 23 Feb 2010 | 4854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi,nedesfacuta
  • 350g pappardelle(paste fainoase in forma de panglici)
  • 1lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mijocie, tocata marunt
  • 175g ciuperci asortate
  • 225g spanac frunze
  • 300ml frisca lichida nebatuta(35% grasime)
  • 1/2 zeama de lamaie
  • sare si piper
  • parmezan ras pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu sos de spanac:

Se coace usturoiul intreg la cuptor invelit in folie de aluminiu 15-20 min sa se inmoaie.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet,se scurg se se tin la cald.Se pune o tigaie cu ulei la incins si se adauga ceapa tocata pana se inmoaie.Se adauga ciupercile si miezul de usturoi si inabusiti inca 2 min ,apoi adaugati sucul de lamaie si se fierbe inca 2 min.Adaugati,amaestecand frunzele de spanac si frisca.Asezonati cu sare si piper,apoi mai tineti pe foc pana cand frunzele de spanac s-au inmuiat usor.

Serviti pastele cu parmezan presarat deasupra.Acest preparat se poate face si fara spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu sos de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata