Pana acum nu am avut ocazia sa le incerc, insa acum le-am facut testul. Sunt foarte bune!
Am amestecat carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, ceapa tocata fin (eventual cu robotul), ouale si condimentele. Am format chiftelute rotunde pe care le-am prajit in baie de ulei si le-am scurs apoi pe servetele de hartie.
Am pus pe foc intr-o cratita sosul de rosii, pasta de tomate si rosiile in bulion. Am adaugat 2-3 linguri de apa si am omogenizat. Cand a inceput sa fiarba am adaugat usturoi tocat fin, foaia de dafin, oregano, busuioc si sare.
Am lasat pe foc aproximativ 10 minute.
Spaghetele le-am fiert in apa cu sare.
Am servit spaghetele impreuna cu 5-6 chiftelute si sos de rosii din belsug.
Nu uitati sa adaugati deasupra si parmezan, eu mi-am adus aminte de el dupa ce mancasem 1/2 de portie :))