Papanași dietetici

de Panacris in Dulciuri, 26 Iun 2013 | 7075 vizualizari

 

Ceva dulce ușor, super delicios!

 

INGREDIENTE

  • brânză de vaci 500 g,
  • griș 5-6 linguri,
  • banane 2 bucăți,
  • făină albă de grâu 1-2 linguri,
  • zahăr vanilinat Bourbon 1 plic,
  • miere de albine 3-4 linguri,
  • sare iodată 1/2 linguriță,
  • pesmet alb din făină de grâu,
  • zahăr tos 2-3 linguri,

Pentru toping:

  • dulceață de cireșe,
  • iaurt grecesc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanași dietetici:

Brânza de vaci se amestecă cu bananele zdrobite, făina zahărul vanilinat, mierea de albine, un praf de sare și făina. Se amestecă bine până se omogenizează toate ingredientele. Între timp se pune la fiert apă într-un vas încăpător, se ia cu lingura, din compoziția de brânză, se pune în apa clocotindă, se fierbe până se ridică la suprafață. Între timp pesmetul se rumenește în puțin unt, cu puțin zahăr.

Găluștele formate se trec rapid prin pesmetul preparat, se scot pe o farfurie, se ornează cu dulceață de cireșe și iaurt grecesc.

Poftă bună! 

TIPS-URI

1

în acest caz bananele înlocuiesc oul;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanași dietetici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (23)

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:33

Minunati , ia sa incer si eu

Anett 1

26.06.2013, 22:44

Panacris 1

27.06.2013, 20:50

Rocsi, doi băieți are mama, de fapt trei, că și Tata Zmeu tot copil este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]