Panzerotti

de angyb in Pizza, 12 Ian 2013 | 16095 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina alba
  • 1 ou
  • 1 cub de drojdie
  • apa calda
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar

Umplutura:

  • 1/2 ceapa
  • 200 ml pasta de rosii
  • busuioc
  • 200 g mozzarella
  • 200 g prosciutto cotto
  • sare

Pt.uns:

  • 1 ou
  • o lingura de lapte
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti:

Aluatul:Pregatim o maia din cubul de drojdie ,zaharul si un pic de apa calda .O lasam la un loc cald aproximativ 15 minute,.Adaugam oul ,faina alba ,sarea si framantam adaugand cate un pic de apa calda pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la un loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Umplutura: Calim ceapa intr-un pic de ulei de masline dupa care adaugam pasta de rosii .Condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.

Intindeti aluatul obtinut si taiem cercuri.Punem pe jumatea din cerc  cate  o lingurita de pasta de rosii deasupra mozzarella si prosciutto taiate cubulete. Inchidem cu cealalta jumatate si presam marginile cu ajutorul unei furculite.

Batem oul cu o lingura de lapte si ungem desupra dupa care presaram desupra seminte de mac.

Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]