Pangasius pane cu cartofi la tigaie

de madi_marin in Pangasius, 19 Iun 2010 | 8949 vizualizari

 

Pentru ca bucatarasii mi+au facut pofta de snitele de peste, am facut si eu....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 2 oua
  • 1 kg cartofi micuti
  • faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu cartofi la tigaie:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 20 de minute, apoi se scurg bine de apa si se pun la prajit in ulei pana se rumenesc.

Fileurile se taie in bucati potrivite. Se face un amestec din oua batute cu putina sare si 1 lingura de faina. Se dau bucatile de peste intai prin faina, apoi prin oul batut. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana se rumenesc frumos.

Se face o crema de usturoi din usturoiul ras pe razatoarea mica, sare si ulei.

Se servesc snitelele cu cartofi si crema de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

madi_marin 1

20.06.2010, 10:08

gaby...si pentru tine, mai intrebi ?.....

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:12

stiam eu madi ca am portia pusa deoparte.................

nadina73 1

24.06.2010, 18:07

si eu vreau 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon