Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor

de Bya Ralu in Pangasius, 25 Ian 2016 | 5858 vizualizari

 

Puteti folosi orice file de peste doriti, e super super bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 100 g ciuperci felii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor:

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte.

Se scot pe o farfurie iar in tigaia folosita punem ciuperciile, mai adaugam ulei de masline, punem cateii de usturoi si lasam sa se caleasca bine.

Dupa ce s-au calit ciuperciile si a scazut zeama punem smantana si putina apa si lasam cateva minute pe foc.

Luam o tava de unica folosinta sau de ceramica punem sosul de ciuperci cu smantana si deasupra punem bucatiile de pangasius.

Se lasa cam 15 minute la cuptor.

Se serveste cald cu garnitura de legume sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]