Pandispan cu visine

de predaraluca in Prajituri, 2 Iul 2014 | 8068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • o cana de faina
  • o cana de ulei
  • o cana de zahar
  • 1 pliculet praf de copt stins
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • esenta de rom
  • putina coaja de lamaie
  • 600 gr visine fara samburi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Albusurile se bat spuma cu zaharul dupa care se adauga uleiul , galbenusurile , aromele si amesteca bine cu mixerul . dupa ce am amestecat bine ingredientele , adaugam faina in ploaie si amestecam usor cu o lingura de lemn .

Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt

Se pun deasupra visinele si se coace prajitura aproximativ 35-40 minute

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Visinele se pot da si prin faina si astfel nu se vor lasa la fundul tavii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]