Daca tot e sezonul lor am pus si de-o pufosenie cu visine la ceas de seara, chiar noapte de`a binelea.....:)))))))))))))))))))))))))))))))
Prima data am scobit visinele si le-am lasat sa se scurga bine, apoi le-am tavalit prin faina, sa nu se lase la fund cand le pun in prajitura. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine,apoi am adaugat zaharul pudra si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare, am adaugat si zeama de lamaie si am mai mixat, 2 min. Galbenusurile cu zaharul tos , uleiul si esenta de vanilie le-am mixat pana si-au dublat volumul. Am adaugat in galbenusuri jumatate din faina si am omogenizat, apoi am incorporat jumatate din bezea, amestecand cu miscari lente de jos in sus. Am incorporat si restul de faina si restul de bezea, am omogenizat bine amestecul, apoi l-am turnat in tava ( 36/24 cm ) tapetata cu hartie de copt. Visinele date prin faina le-am umplut cu pepite de ciocolata, apoi le-am asezat in tava , grupate cate 4 pe portie, am folosit fix 80 de visine, am calculat sa-mi iasa 20 de bucati de prajitura. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru cca 35-40 min sau pana trece testul scobitorii. Mi-a iesit o prajitura pufoasa, inalta si visinele au stat la suprafata asa cum mi-am dorit. Am lasat prajitura sa se raceasca, apoi am portionat-o si am pudrat-o cu zahar.