Pandispan cu mere

de nyana in Prajituri, 24 Noi 2009 | 24243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • esenta de vanilie
  • 2 mere
  • unt
  • o ceasca de zahar
  • un plic praf de copt
  • zahar pudra si scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mere:

Se separa ouale , se bat albusurile spuma cu cele 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, apoi faina si plicul de praf de copt  se pun in ploaie.la sfarsit esenta de vanilie

Se tapeteaza cu unt fundul unei tavi rotunde ( am una hexagonala de la ikea)  apoi de pune ceasca cu zahar. Merele se curata de coaja se taie felii subtiri si se pun in tava deasupta zaharului apoi rasturnam compozitia.

Se lasa la cuptor 40-45 minute  iar dupa ce o scoatem o rasturnam merele venind deasupra. Se pudreaza cu zahar si scortisoara

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (5)

Oana 1

24.11.2009, 22:56

Si eu mot la o feliuta!! Ma duc sa pap din american pie-ul meu , ca mi-ai facut pofta!

liana_geicu 1

24.11.2009, 23:43

e simplu de facut si cred ca maine o sa o fac si eu, ca mi-ai facut o pofta!

Michelle 1

17.12.2009, 18:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]