Pandispan cu cirese

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 3477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg zahar
  • 5 lg faina
  • 3 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • o lgt coaja de lamaie si portocala
  • 200 g cirese
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Ciresele se spala,se scot samburii si se pun intr-o sita. 

Ouale intregi se bat spuma cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul, faiana amestecata cu praful de copt,coaja de lamaie si portocala.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se pune aluatul,si se pun ciresele trecute putin prin faina.

Se coace la foc mediu,cca 40 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 16:00

delicios!

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:47

bun

Catalina L 1

01.06.2015, 20:50

imi place tareeeeeeeeeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]